“Fuego” i-a colindat si pe beneficiarii Centrului de Recuperare Neuropsihiatrica Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

Aflat la Suceava pentru a susţine un concert extraordinar intitulat “Se-ntorc colindele acasă”, Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de “Fuego”, a adus bucurie şi în inimile celor mai puţin norocoşi şi încercaţi de soartă din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei. Spectacolul a fost primit cu bucurie dusă până la lacrimi de către cei cărora le-a fost dedicat.

“Am fost impresionat să îi văd pe oameni cum se bucurau. Aveau nevoie de cântecele mele. Cea mai mare bucurie a mea este aceea de a face oamenii fericiti. Am fost impresionat că au ştiut versurile cântecelor mele. Cred că nu vor uita niciodată acest Crăciun. Cântând lor, mi-am adus aminte de casa părintească, de mama mea şi de tatal meu plecat într-o altă dimensiune. Mi-aş dori ca cei care conduc Fundatia “Ana” să le facă şi un An Nou frumos pentru că aceasta este cea mai mare bucurie a lor”, a mărturisit emoţionat artistul.

În finalul concertului, solistul a împărţit calendare de perete şi felicitări tuturor celor 50 de beneficiari şi personalului angajat, iar reprezentanţii Fundaţiei “Ana” le-au dăruit dulciuri.


Intră acum și în grupul de