Vanator cu dosar penal, pentru braconaj (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un vânător ce a vrut să aibă pe masa de sărbători carne de căprioară s-a ales cu dosar penal pentru braconaj. Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc au fost sesizaţi despre faptul că în locul Măgurele, de pe raza localităţii, s-a auzit un foc de armă.

Echipa operativă împreună cu angajaţii A.V.P.S. au organizat un filtru în comuna Sadova şi au oprit pentru control un autoturism condus de C. Mihai, din localitate, iar ca pasager în autoturism se afla T. Octavian ,de 39 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Poliţiştii au trecut la verificarea maşinii şi, la picioarele pasagerului, învelită într-o bluză de trening, a fost găsită o armă de vânătoare mixtă cu lunetă care prezenta urme de folosire recentă.

În urma verificărilor s-a stabilit că T. Octavian este posesorul legal al armei de vânătoare, este vânător autorizat, dar a recunoscut faptul că a folosit arma fără drept împuşcând o cervidă, fără a avea autorizaţie de vânătoare în acest sens.

Arma de vânătoare şi două cartuşe, unul cu glonţ şi unul cu coşuleţ purtător de muniţie au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi efectuării expertizei.

Cervida a fost predată A.V.P.S., iar la necropsia cadavrului a fost ridicat un glonţ care urmează a fi expertizat balistic.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj.


Intră acum și în grupul de