Dupa accident, a abandonat masina


Intră acum și în grupul de

Un minor a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident. Potrivit IPJ Suceava, în prima seară de Crăciun, la ora 20.35, pe strada Gr. Alexandru Ghica din municipiul Suceava, U. Vasile, de 60 ani, din comuna Pătrăuţi, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe str. Depoului şi a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în străinătate, care circula din sens opus, condus de B. Mihăiţă, de 19 ani din Marginea.

După producerea accidentului, B. Mihăiţă a părăsit locul faptei, abandonând autoturismul, fiind adus la locul producerii accidentului de B. Vasile, în jurul orelor 21.00.

În urma impactului Z. V., de 16 ani, din comuna Marginea, a fost accidentat grav, fiind diagnosticat cu „policontuzionat prin accident rutier, TCF, contuzie piramidă nazală, (observaţie fractură), fractură închisă condil extern femur drept”, ce necesită 40-45 zile de îngrijiri medicale. Rănit a fost şi B. Mihăiţă, care necesită 2-3 zile, P. N., de 17 ani, din Marginea, ce necesită 2-3 zile de îngrijiri, B. V., de 17 ani tot din comuna Marginea, ce necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale, pasageri în autoturismul înmatriculat în străinătate şi U. Vasile, ce necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deoarece există contradicţii în declaraţiile ocupanţilor din auto înmatriculat în străinătate, cu privire la persoana ce a condus auto, s-a trecut la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei de la toţi ocupanţii autoturismului.


Intră acum și în grupul de