Batut in drum cu bate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns la Spitalul din Fălticeni, după ce a fost bătut cu bâte de patru tineri. Potrivit IPJ Suceava, în dimineaţa celei de a două zile de Crăciun, la ora 07.45, Triajul Spitalului Municipal Fălticeni a sesizat Poliţia municipiului Fălticeni cu privire la faptul că la această unitate spitalicească a fost internat A. Maricel, de 41 ani, din comuna Rîşca, ce prezenta leziuni provocate prin agresiune.

Bărbatul prezenta o contuzie a hemitoracelui stâng, diagnosticul exact urmând a fi stabilit de medicul de gardă după efectuarea unei radiografii toracice.

Din cercetări a rezultat că A. Maricel a fost agresat de 4 tineri, în timp ce se afla pe raza localităţii Buda, ce l-au acostat şi lovit cu bâte pe drumul public, dintre aceştia unul fiind o cunoştinţă a victimei.

Bărbatul a depus plângere prealabilă pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate în vederea identificării suspecţilor şi a stabilirii vinovăţiei acestora, încadrarea juridică a faptei urmând a fi făcută în funcţie de evoluţia stării de sănătate şi numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare victimei.


Intră acum și în grupul de