Scandal intr-un bar din Siret


Intră acum și în grupul de

Patru bărbaţi s-au luat la bătaie într-un bar din Siret, distrugând mobilierul. Potrivit IPJ Suceava, Poliţia oraşului Siret a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că într-un bar din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. La faţa locului, s-au deplasat două echipaje de siguranţă publică din cadrul Poliţiei oraşului Siret şi I.J.J. Suceava. Aceştia au constatat că între C. Gheorghe, de 49 ani, C. Alecsandru, de 25 ani, R. Petru, de 41 ani şi P. Ionuţ, de 20 ani, toţi din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un scandal în urma căruia au fost distruse mai multe elemente de mobilier, valoarea prejudiciului fiind de circa 8.000 lei.

C. Gheorghe şi C. Alecsandru au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, fiind diagnosticaţi, primul: „TCC, contuzie cerebrală”, urmând a fi evaluat de un medic neurochirurg, iar al doilea „fractură umăr drept.

P. Ionuţ a fost transportat la Spitalul municipal Rădăuţi, fiind diagnosticat: „T.C.C. plăgi contuze multiple la nivelul scalpului, mână dreaptă, umăr drept, cot stâng, piramidă nazală, buză superioară”.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.


Intră acum și în grupul de