Se folosea de o sabie pentru a face scandal


Intră acum și în grupul de

În timp ce patrulau, poliţiştii au dat peste un tânăr ce provoca scandal în faţa unui bar, având asupra sa o sabie şi un spray lacrimogen. Potrivit IPJ Suceava, în seara de ajun ora 22.00, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Siminicea, patrula formată din agenţi de la Posturile de Poliţie Siminicea şi Dumbrăveni, l-a identificat pe P. Sebastian, în vârstă de 24 ani, din comuna Adâncata, care se afla în faţa unui bar şi provoca scandal.

La controlul corporal, asupra acestuia, sub geacă, a fost găsită o sabie artizanală, cu lungimea lamei de 36 cm, iar în buzunarul drept al hainei un spray iritant-lacrimogen.

Pe timpul audierii, P. Sebastian s-a manifestat agresiv şi a declarat că este bolnav psihic, motiv pentru care s-a luat măsura internării la Secţia Psihiatrie – Burdujeni, cu diagnosticul „agitaţie psihomotorie – tulburări de comportament”.

Din verificările efectuate la Secţia Psihiatrie – Burdujeni, poliţiştii au aflat că tânărul este cunoscut cu boli psihice, fiind internat de mai multe ori la acesta unitate, cât şi la Centrul de Psihiatrie „Grajduri” – Iaşi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port fără drept al unui cuţit în locuri publice de natură a tulbura liniştea şi ordinea publică”.


Intră acum și în grupul de