Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel sucevenilor să participe la adunările generale ale Asociațiilor de Proprietari


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a făcut, joi, apel sucevenilor să participe la adunările generale ale asociațiilor de proprietari, să se implice și să semnaleze orice problemă întâlnită.

Lucian Harșovschi a atenționat în ședința de Consiliu Local că adunările generale se desfășoară în primul trimestru al fiecărui an, până pe data de 31 martie, iar în cadrul acestor ședințe se prezintă veniturile și cheltuielile, se stabilește numărul posturilor și funcțiilor salarizate, se aprobă salariile, dar se discută și despre ce e de făcut pentru cei care locuiesc acolo.

„În municipiul Suceava sunt 131 de asociații de proprietari, cea mai mică asociație ca dimensiune are în componență 18 apartamente, iar cea mai mare are 2105 apartamente”, a spus viceprimarul.

El a menționat că, din păcate, doar 32 de asociații din 131 au programat adunări generale până acum și a subliniat că președinții asociațiilor de proprietari au obligația ca până în data de 31 ianuarie să trimită la Primărie data la care se va desfășura adunarea generală a asociației, în caz contrar amenda este de la 300 la 1000 de lei.

„Revin cu rugămintea către toți sucevenii de a participa la întrunirile organizate și de a se implica în activitatea ce ține de asociațiile de proprietari, doar așa vor putea să aducă schimbările pe care și le doresc.  Și anul acesta, mă voi alătura colegilor mei și sucevenilor, voi lua parte la întâlnirile organizate, atât cât timpul îmi va permite, și împreună vom găsi soluțiile pentru problemele întâmpinate”, a declarat viceprimarul.


Intră acum și în grupul de