13 kg de icre rosii, ascunse in trenul international Moscova-Sofia


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vicşani au depistat în podul cuşetei unui vagon al trenului internaţional Moscova-Sofia, 13 kilograme de icre roşii şi 160 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan, la P.T.F. Vicşani, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu ternul internaţional Moscova-Sofia, cetăţeanul ucrainean I. Mykhailo, în vârstă de 46 de ani.

După verificarea documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi compartimentului de tren în care se afla aceasta, găsind ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în podul cuşetei, un număr de 160 pachete de ţigări marca „ Muratti” şi 13 kg. de icre roşii în 100 de cutii a 130 gr. fiecare.

Ţigările şi cele 13 kg de icre roşii au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale iar ucraineanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de