Circulație în condiții de iarnă pe drumurile naționale din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Circulația pe drumurile naționale din județul Suceava se desfășoară, sâmbătă dimineața, în condiții de iarnă, drumurile fiind curățate de echipajele de deszăpezire pe tot timpul nopții.

Potrivit Prefecturii Suceava, pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a fost asigurată pe parcursul nopții în condiții normale. Toate sectoarele de drum au partea carosabilă ”la negru”, cu excepția DN2 limita cu județul Iași și DN15 C limita cu județul Neamț, zone unde ninge și la acest moment.

 S-a acționat pe parcursul zilei de ieri și a nopții cu 30 ATB și 7 multifuncționale, fiind răspândite circa 450 tone material antiderapant.

Pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, în pofida precipitațiilor sub formă de ninsoare care s-au înregistrat pe tot parcursul nopții și continuă și acum. Carosabilul este umed pe toate sectoarele de drum administrate, cu porțiuni acoperite cu zăpadă frământată 0-1cm.

S-a acționat pe toate sectoarele de drum național din administrare cu 35 utilaje dotate cu lamă și răspânditor și s-au consumat circa 570 tone material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de