In judet se circula in conditii de iarna


Intră acum și în grupul de

Echipajele de deszăpezire acţionează pe drumurile din judeţ atât cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, dar şi cu materiale antiderapante pentru combaterea lunecuşului, circulaţia rutieră desfăşurându-se îngreunat în urma ninsorilor.

Potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, se circulă pe toate traseele de drumuri judeţene fără să fie înregistrate blocaje. El a precizat că pe unele trasee este strat de zăpadă frământat, iar în zona Rădăuţi, spre Muşeniţa, a apărut fenomenul de polei. Cadariu a adăugat că stratul nou de zăpadă depus în ultima zi este, în medie de 15 centimetri.

La rândul său, prefectul de Suceava, Sorin Popescu, a declarat, marţi, că se circulă pe toate traseele de drumuri naţionale, fără să fie înregistrate blocaje. El a spus că a convocat marţi Comandamentul de Iarnă şi a cerut reprezentanţilor secţiilor de CNADNR, ISU, IJP, IJJ, să acţioneze pentru asigurarea serviciilor către populaţie şi pentru menţinerea în stare de funcţionare a căilor de transport.


Intră acum și în grupul de