Prinsi de paznici in timp ce furau barele de fier de la o sera dezafectata


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi tineri au fost surprinşi de paznici în timp ce încercau să fure barele de fier de la o seră dezafectată. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că agenţii de pază de la o societate comercială din municipiul Suceava au surprins mai multe persoane în timp ce încercau să sustragă mai multe bare de cornier, provenind de la o seră dezafectată.

Poliţiştii l-au identificat pe L. V., de 17 ani, din comuna Şcheia, care a declarat faptul că împreună cu O. Nicolae, de 27 ani, O. Dumitru, de 33 ani, ambii din comuna Şcheia şi minorii C. T., de 15 ani din oraşul Cajvana şi G. C., de 14 ani, din comuna Adâncata, au sustras din curtea unei societăţii 50 de bare din fier de tip cornier, prejudiciul fiind de circa 4.000 lei.

Barele au fost recuperate în totalitate iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au luat măsuri pentru prinderea celorlalte persoane suspectate de comiterea furtului, care după comiterea faptei au dispărut de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de