Minor de 16 ani, mort intr-un accident rutier la Campulung


Intră acum și în grupul de

Un băiat în vârstă de 16 ani, pasager într-o maşină, a decedat după ce aceasta s-a izbit într-un stâlp şi a ricoşat într-un copac. Potrivit IPJ Suceava, în cea de a doua zi a noului an, în jurul orei 01.20, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, D. Nicolae, de 19 ani, din comuna Vama, posesor al permisului de conducere pentru categoria ”B” de câteva luni, în timp ce conducea autoturismul, datorită faptului că nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta pe un carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Autoturismul a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua electrică de pe marginea drumului, de unde a ricoşat într-un copac.

Pasagerul N. D., de 16 ani, din comuna Vama a decedat în urma impactului iar şoferul şi un alt pasager minor P. D., de 17 ani, din comuna Vama, au fost răniţi. Nici unul dintre aceştia nu purta centura de siguranţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de