Arestat dupa ce si-a omorat concubina in bataie, in prima zi a anului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

La solicitarea Parchetului, Judecătoria Suceava a dispus luni, măsura arestării preventive pentru o perioada de 29 de zile a lui B. Dumitru, ce şi-a omorât concubina în bătaie, în noaptea de Anul Nou Iulian. Potrivit subcomisarului Alin Botezatu, din cadrul IPJ Suceava, pe 1 ianuarie 2011, în jurul orei 14.30, C. Ciprian, de 20 ani, din comuna Hânţeşti, a sesizat că în jurul orei 14.00, la întoarcerea la domiciliu, într-o cameră a locuinţei, a găsit-o decedată pe mama sa H. Lilioara, de 43 ani, care prezenta mai multe leziuni de violenţă.

A doua zi a fost efectuată necropsia, concluzionându-se că moartea femeii a fost violentă. Ea s-a datorat unui stop respirator prin pneumotorax traumatic produs în cadrul unui traumatism craniofacial, toracic, abdominal şi membre.

Politraumatismul constă în trei plăgi contuze superficiale epicraniene, multiple echimoze faciale, toracice anterior, fesiere şi şold stânga, ambele mâini dorsal, unele prezentând excoriaţii diseminate, fractură oase proprii ale nasului şi fractură falangă I deget IV mâna stângă, fracturi costale bilaterale cu deplasare şi înţepare lob inferior pulmonar stânga, infiltrate epicraniene, fisuri (rupturi) minime ficat cu hemoperitoneu minor, infiltrate hematice stomac, splină, mezenter colon transvers.

Aceste leziuni au putut fi produse prin loviri active, repetate cu mijloace (pumni, picioare) şi corpuri contondente – cel mai probabil şi cu un corp alungit, profil rotund cu asperităţi, dar şi prin comprimare bruscă sub greutatea agresorului.

Fracturile costale stânga cu deplasare, produse sub greutatea agresorului, ce au putut leza pulmonul stâng cu produs pneumotorax bilateral au legătură directă de cauzalitate cu decesul.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind B. Dumitru, de 43 ani, din comuna Zvorâştea, concubinul femeii, care în 31.12.2010/01.01.2011, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi corpuri contondente care au provocat leziuni ce au determinat decesul.


Intră acum și în grupul de