A incendiat gospodaria parintilor


Intră acum și în grupul de

Beat fiind şi cu probleme psihice, un bărbat a incendiat în seara celei de a doua zile a noului an gospodăria părinţilor, situată în Salcea. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, după anunţarea incendiului la ora 19:10, prin serviciul 112, un număr de 10 militari profesionişti ai Detaşamentul de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea flăcărilor izbucnite la gospodăria lui Constantin. B., din oraşul Salcea, strada Rezervorului.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, ardea şura şi adăpostul de animale, existând pericolul de extindere la casa de locuit şi la vecinătăţi. Focul a fost stins complet la ora 20.30, dar au ars şura şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp., circa o tonă de furaje şi 0,5 mc lemne de foc. Totodată, s-au degradat pereţii adăpostului de animale.

La faţa locului, au sosit şi poliţiştii, care din verificările preliminare au stabilit că fiul proprietarului, Valerică B., de 40 ani a aprins paiele din interiorul anexei. Acesta a afirmat poliţiştilor că se afla în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost internat anterior în Secţia de Psihiatrie Burdujeni. Acesta a fost trimis din nou spital pentru a i se efectua o expertiză neuropsihiatrică.

Prejudiciul estimat de proprietar este de aproximativ 5000 lei.


Intră acum și în grupul de