Se cauta sudori si lacatusi pentru Slovenia


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a pus la dispoziţia celor interesaţi, la finalul lunii decembrie 2010, 12 locuri de muncă în străinătate, în regiunea Podravska din localitatea Cirkulane Slovenia, 4 posturi pentru calificarea de sudor MAG şi 8 pentru lăcătuş reglor.

Atât posturile pentru sudor MAG cât şi cele pentru lăcătuş/reglor sunt oferite de firma Nada Zula S.P. Kovinska dela, Pristava 12 d, 2282 din localitatea Cirkulane Slovenia. Majoritatea lucrului va fi la atelierul din Slovenia, lângă oraşul Ptuj; ocazional se va lucra în Germania şi Cehia, 40 de ore pe săptămână, timpul de lucru fiind flexibil, neregulat. Printre cerinţele locului de muncă sunt enumerate şcoala profesională/ucenici, calificare în domeniu, experienţă între 2 şi 5 ani.

Totodată, se cere cunoaşterea uneia dintre limbile străine: engleză, germană, sârbă sau croată.

Salariul în Slovenia este de 4 euro net/oră; în Germania/Cehia – 7 euro net/oră la început. Alte beneficii menţionate se referă la cazarea care costă aproximativ 100 euro/lună pentru o cameră cu bucătărie comună, cheltuieli – călătorii, mese.
Durata contractului este de 6 luni, full time şi o lună per probă.

Cei interesaţi de aceste job-uri îl pot contacta pe Mihail Sorin Marinescu, consilier Eures, pe adresa de e-mail – [email protected], sau la telefon – 0252/319.061; 319029

Mod de aplicare – scrisoare+CV către angajator la e-mail [email protected], telefon – +386 41 214640, +386 2 761 11 93

EURES reprezintă o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene şi a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spaţiului European şi Elveţia. Parteneri ai serviciilor publice de ocupare în cadrul acestei reţele sunt sindicatele, organizaţiile patronale şi alţi actori implicaţi în piaţa muncii. Reţeaua este coordonată de Comisia Europeană.


Intră acum și în grupul de