La Straja s-a deschis centrul de permanență „Bucovina Nord” care este arondat localităților Straja, Ulma, Brodina, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos și Putna


Intră acum și în grupul de

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că începând de vineri,  10 februarie 2023 se deschide Centrul de Permanență „Bucovina Nord” în localitatea Straja.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Budeanu, a precizat că în acest centru de permanență își vor desfășura activitatea următorii medici de familie/medici medicină generală : dr. Iațenciuc Lola Dana, Dr. Hlamagă Rodica, Dr. Topor Igor, Dr. Ursachi Andreea Marinela și Dr. Rădășan Irena.

Acești medici vor acorda servicii medicale în regim de gardă, tuturor persoanelor din teritoriul arondat, respectiv localitățile: Straja, Ulma, Brodina, Vicovu de Sus, Vicovu de Jos și Putna.

Programul de funcționare va fi același ca în toate centrele de permanență din județ, respectiv :

•             Luni -Vineri între orele 15-08

•             Sâmbăta 24/24

•             Duminica 24/24

•             Sărbătorile legale 24/24

„Centrul de Permanență din  Straja se alătură celorlalte patru centre de permanență din Cajvana , Vatra Moldoviței,  Fântana Mare și Ipotești, pentru asigurarea continuității asistenței medicale primare, în regim de gardă”, a menționat consilier Gabriela Budeanu.


Intră acum și în grupul de