Trei pietoni accidentati pe strazile din Suceava


Intră acum și în grupul de

Pentru doi pietoni, traversarea străzii pe trecere nu a constituit o siguranţă, iar un al treilea ce s-a încumetat să treacă prin loc nepermis a fost accidentat. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 08.10, pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, R. Marian, de 22 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat pe H. Gheorghe, de 55 ani, localnic, ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Pietonul a fost grav rănit, fiind diagnosticat cu „fractură gambă dreapta”, necesitând pentru vindecare 40-45 zile. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Tot marţi, la ora 08.18, pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava, A. Adriana, de 24 ani localnică, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat pe G. Alina, de 24 ani, din localitate, care traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni. Şoferiţa nu consumase alcool.

La ora 17.07, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, P. Ioan, de 79 ani, din localitate, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, unde a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de L. Vasile, de 43 ani, din localitate.

În urma leziunilor pietonul necesită pentru vindecare 15-25 zile de îngrijiri medicale. Şi în acest caz conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero şi i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de