Fetița grav rănită în accidentul de la Prelipca a fost resuscitată și e internată în ATI la Neurochirurgie, iar băiețelul este policontuzionat


Intră acum și în grupul de

Fetița grav rănită în accidentul de luni de la Prelipca în care două femei au murit a fost adusă în comă la UPU Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, în urma accidentului feroviar de la Prelipca, la UPU Suceava au ajuns doi pacienți minori.

El a spus că unul dintre cei doi pacienți, o fetiță în vârstă de 3 ani a ajuns în comă, politraumatizată,  cu traumatism cranio cerebral grav care a prezentat și un stop cardio-respirator resuscitat în UPU fiind internată în acest moment pe secția de neurochirurgie în ATI.

Băiețelul de un un an a ajuns policontuzionat și stabil, cu o fractură de gambă dreapta și este internat pe secția de chirurgie infantilă.

Reamintim că luni în jurul orei 13:00 a avut loc un accident rutier la intersecția DC 64 Salcea – Prelipca cu trecerea la nivel cu calea ferată, un autoturism condus de o femeie din Prelipca fiind lovit de trenul Regio București-Suceava.

În urma accidentului dintre trenul nr. 1655 București – Suceava cu un autoturism care nu a acordat prioritate la trecere căii ferate prevăzută cu semnale acustice și luminoase a rezultat decesul a două femei din autoturism și vătămarea corporală gravă a unei fete pasageră în autoturism, iar cu băiețel în vârstă din autoturism a suferit leziuni ușoare.


Intră acum și în grupul de