Primarul Ion Lungu a discutat cu ministrul Dezvoltării probleme legate de transmiterea autorităților locale, în folosință gratuită, a bunurilor publice


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, prim vicepreședinte al Asociației Municipiilor din România a declarat, luni, că a participat la București la sediul AMR, la o întâlnire cu președintele Curții de Conturi, Mihai Busuioc, cu care s-a discutat drespre Regulamentul privind activitatea de Audit public extern, aprobat prin Hotărârea Curții de Conturi a României nr.629/2022.

El a spus că de asemenea a participat la o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila pe  tema transmiterii în folosință gratuită a bunilor publice în favoarea autorităților publice locale.

Totodată, Lungu a discutat cu ministrul Dezvoltării și despre compensarea a 50 % din combustibilul consumat la încălzire în Suceava ,respectiv biomasa pentru jumătate de lună din decembrie 2022 și luna ianuarie 2023.

Un alt subiect abordat cu ministrul Dezvoltării a fost cel referitor la proiectul  de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale.

În cursul zilei de luni primarul Ion Lungu a avut și discuții la Ministerul Finanțelor, la Compania Națională de Investiții și la ANRE-Autoritatea de reglementare în domeniul energiei privind probleme curente ale municipalității.


Intră acum și în grupul de