Prins de frontieristi la volan cu permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat un tânăr din localitatea Vicovu de Sus, care conducea pe drumurile publice un autoturism marca „Audi A6”, având permisul de conducere suspendat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au executat o misiune specifică în zona de responsabilitate, oprind pe comunicaţia D.J. 209-G, raza localităţii Straja, un autoturism marca „Audi A6” condus de B. Vasile, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră, tânărul a prezentat documentele personale de identitate şi ale autoturismului, constatându-se în urma verificărilor efectuate, faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

Lui B. Vasile, poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Actele premergătoare urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de