Fetița care a căzut în râul Moldova a fost găsită la circa 3 km de locul unde fusese văzută ultima oară. Un paramedic al ISU Suceava, aflat în timpul liber, a intervenit pentru resuscitarea fetei


Intră acum și în grupul de

Fetița de șapte ani care a murit, duminică, după ce a căzut accidental în râul Moldova la Câmpulung Moldovenesc a fost găsită la circa 3 kilometri de locul unde fusese văzută ultima oară.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a declarat că echipaje mixte, formate din pompieri militari, politiști și jandarmi, au intervenit pentru căutarea fetiței.

La aproximativ jumătate de oră de la anunțul disparitiei, trupul micuței a fost observat și recuperat din râul Moldova, de către un localnic, la o distanță de circa 3 km față de locul unde a fost văzută ultima oară.

Ulterior, echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava și paramedicale ale SMURD au început manevrele de resuscitare.

La manevrele de resuscitare a ajutat și un pompier militar paramedic aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Eugen Ionel, care locuiește în apropiere de zona unde a fost găsită fetița.

Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, fetița a fost declarată decedată.


Intră acum și în grupul de