O soferita din Suceava, beata la volan, s-a ales cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

Trei conducători auto, printre care şi o femeie, au fost depistaţi sâmbătă, de poliţiştii de la serivicul de circulatie rutiera conducând sub influenţa alcoolului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, la ora 03.30, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Suceava, în timp ce se afla în serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada Universităţii din localitate, a oprit pentru control un autoturism condus de M. Oana, de 30 ani localnică. Întrucât cea în cauză emana halena alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în toiul nopţii, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava l-a depistat pe S. Gheorghe, de 32 de, ani din Ipoteşti, conducând autoturismul pe str. Universităţii din municipiul Suceava. Şi acesta emana miros de alcool, rezultatul la alcooltest fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice .

Ceva mai târziu, agenţii Postului de poliţie Dărmăneşti, în timpul supravegherii şi controlului traficului rutier pe DJ 209D, au oprit pentru control un autoturism condus de T. Dorin de 30 ani, localnic. La verificarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, acesta a fost verificat în bazele de date, stabilindu-se că T. Dorin nu posedă permis de conducere.

În toate cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de