Patru șoferițe din Suceava cercetate penal în aceeași zi, trei pentru accidente cu răniți și una pentru că era băută la volan


Intră acum și în grupul de

Trei accidente cu răniți au fost înregistrate, luni, în județul Suceava la volanul mașinilor implicate fiind femei.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, în jurul orelor 07.55 în timp ce conducea autoturismul pe strada Piața Republicii din orașul Gura Humorului, la o trecere pentru pietoni, o localnică de 26 de ani a surprins și accidentat o femeie de 46 de ani din localitatea Vama, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

Din impact a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambele participante la trafic au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot luni, în jurul orei 12:15, în timp ce conducea autoturismul din direcția orașul Siret către localitatea Gropeni, la intersecția DJ209 D cu DC 35, la efectuarea unui viraj la stânga, o femeie a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe drumul cu prioritate de un bărbat.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui pasager din celălalt autoturism, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În aceeași zi, în jurul orei 15:51, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Liteni, o femeie a surprins și accidentat o minoră de 7 ani, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Din impact a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot luni, la orele 18:40,  o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia a oprit pentru control pe strada Aeroportului din localitate,  autoturismul condus de o localnică de 37 de ani.

Întrucât emana  halenă alcoolică, conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de