Sute de amenzi, aplicate de politistii suceveni in week-end (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au efectuat la sfârşitul săptămânii o serie de controale, atât pe linie rutieră cât şi de menţinere a ordinii şi liniştii publice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. principal Gabriel Panţiru, în zilele de 07, 08 şi 09 ianuarie 2011, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere pe drumurile publice din judeţ, constatând 8 infracţiuni -7 alcool şi 1 conducere fără permis de conducere.

Astfel, au fost aplicate 371 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 44.554 lei şi au fost reţinute 19 permise de conducere, din care : 12 pentru alcool, 3 pentru depăşiri neregulamentare, 3 pentru viteză mai mare de 50 km/h şi una pentru neoprire la semnalul poliţistului. De asemenea au fost reţinute 9 certificate de înmatriculare -4 lipsă I.T.P., 2 lipsă R.C.A., 1 folii şi 2 defecţiuni.
În cadrul acţiunii 773 conducători auto au fost testaţi cu etilotestul.

Inspectorul principal Panţiru a mai precizat că tot în week-end, în localităţile din judeţul Suceava, cadrele din structurile de ordine publică au executat activităţi specifice acţiunii pe linie de ordine publică, efectuând 584 controale, din care: la sisteme de pază – 193, la casierii colectoare – 60, la unităţi de cazare în comun – 72 şi la alte unităţi – 259.

Au fost constatate 17 infracţiuni, dintre care 9 la regimul circulaţiei rutiere, 1 furt, 2 de tulburare a liniştii publice, 1 lovire şi alte violenţe, 1 violare de domiciliu, 1 distrugere, 1 ameninţare, 1 înşelăciune. De asemenea au fost aplicate 566 sancţiuni contravenţionale în valoare de 82.641 lei.


Intră acum și în grupul de