S-a apucat sa vanda tigarile pe care trebuia sa le pazeasca (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Comanda Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Suceava a dispus efectuarea de verificări de către Biroul Control Intern, pentru a se stabili modul în care sunt respectate normele de funcţionare la camera de corpuri delicte aparţinând Poliţiei Oraşului Gura Humorului, constatând dispariţia a zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru cadrele corpului de control au constatat o lipsă de 81.161 pachete ţigarete, scăzute în mod fictiv de către gestionarul camerei de corpuri delicte, un agent de poliţie de 38 ani.

În evidenţele camerei de corpuri delicte figurau predate către o societate comercială abilitată în preluarea de ţigarete confiscate de la diferiţi contravenienţi.
Întreaga cantitate de ţigări a fost depusă în camera de corpuri delicte atât ca urmare a aplicării unor sancţiuni contravenţionale cât şi urmare a diferitelor acte procedurale efectuate de poliţişti aparţinând I.P.J. Suceava.

I.P.J. Suceava a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, fals intelectual şi uz de fals.

Agentul de poliţie a fost băgat în arest.


Intră acum și în grupul de