Flagrant pentru un hot de plase de fier beton


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii din Horodniceni au efectuat o pândă pe o proprietate, pe timp de noapte, după ce s-a reclamat furtul a mai multe plase din fier beton. Potrivit IPJ Suceava, agenţii Postului de Poliţie Horodniceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de B. Ioan, de 39 ani, din oraşul Gura Humorului, despre faptul că persoane necunoscute au încercat să sustragă mai multe plase de fier beton de pe o parcelă de teren ce o deţine în localitatea Boteşti, comuna Horodniceni, unde are o amenajare piscicolă în construcţie.

Agenţii Postului de Poliţie Horodniceni, au efectuat o pândă, iar în jurul orei 00.55, l-au prins în flagrant pe T. Pavel, de 56 ani, localnic, în timp ce încerca să sustragă plase de fier beton de pe proprietatea lui B. Ioan. Din primele verificări s-a stabilit că anterior prinderii în flagrant, T. Pavel a sustras mai multe plase de fier beton, pe care le-a dezmembrat la locul faptei pentru a le transporta mai uşor.

La domiciliul acestuia au fost găsite bunurile sustrase de la B. Ioan, alte bunuri de la proprietatea acestuia despre care nu a reclamat ca fiind sustrase, în valoare totală de circa 1.600 lei, precum şi materiale de construcţii (polistiren expandat, ţevi p.v.c., profile metalice şi lambriu de p.v.c.), ce fac obiectul altui dosar penal, faptă comisă în 18/19.12.2010 din locuinţa în construcţie a Mariei P., de 54 ani din municipiul Suceava, cu un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 lei.

Hoţul este cercetat pentru furt calificat, iar poliţiştii fac cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Intră acum și în grupul de