PSD Suceava cere demisia viceprimarului din Vatra Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava cere demisia viceprimarului municipiului Vatra Dornei, Mircea Rusu (PDL), arătând că acesta nu şi-a îndeplinit atribuţiile pe care le-a primit din partea primarului liberal Ioan Moraru pentru pregătirea staţiunii pentru sezonul turistic de iarnă.

Secretarul PSD Suceava, Cezar Ioja, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că situaţia din Vatra Dornei nu este cea aşteptată de locuitorii municipiului şi nici de investitorii locali. El a spus că cetăţenii sunt nemulţumiţi de calitatea serviciilor publice oferite de Primărie, arătând că în special în ceea ce priveşte furnizarea agentului termic ridică multe semne de întrebare mai ales că dacă în iarnă 2008-2009 cheltuielile pentru transportul combustibilului s-au ridicat la 9,6 miliarde de lei vechi, în următoarea iarnă acestea s-au ridicat la 20 de miliarde de lei vechi.

Ioja a mai arătat că şi pregătirile oraşului pentru sezonul turistic de iarnă au lăsat de dorit şi a subliniat că patinoarul din oraş a fost deschis abia în 9 ianuarie, după ce turiştii au plecat.

El a mai spus că viceprimarul PDL, Mircea Rusu, este cel care a primit delegare pentru aceste activităţi, dar că acesta nu s-a preocupat de problemele pentru care a fost ales în funcţie.

„Pe biroul viceprimarului sunt două tipuri de probleme:cele pe care timpul le-a rezolvat şi cele pe care timpul le va rezolva”, a spus Ioja, apreciind că viceprimarul ar trebui să demisioneze.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că viceprimarul Mircea Rusu a fost ales în această funcţie pentru a conlucra cu conducerea PDL a CJ Suceava, dar că nici unul dintre obiectivele asumate, printre care punerea în funcţiune a centralei de cogenerare sau conducta de gaze naturale nu au fost realizate.

El a arătat că există posibilitatea ca o majoritate PNLPSD în CL Vatra Dornei să găsească o variantă mai bună pentru funcţia de viceprimar.


Intră acum și în grupul de