ANM avertizează: În județul Suceava se va depune strat de zăpadă consistent


Intră acum și în grupul de

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o avertizare cod galben pentru județul Suceava valabilă de sâmbătă de la ora 23:00 până duminică, 26 februarie, ora 18:00.

Potrivit ANM se așteată ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă consistent în județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Cluj, Suceava și Neamț

Astfel, în județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Cluj, Suceava și Neamț vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă în medie de 10…12 cm.

Meteorologii notează că în Banat, Crișana, Maramureș și restul Transilvaniei vor fi precipitații mixte, moderate cantitativ.

 În regiunile sudice și sud-estice, temporar va ploua, iar în după-amiaza și seara zilei de duminică (26 februarie), ploile vor avea caracter de aversă și pe alocuri vor fi însoțite de descărcări electrice.

ANM a emis un o a doua avertizare cod galben valabilă de dumincă seara până luni la ora 15:00 care include județul Suceava.

Astfel, în Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm.


Intră acum și în grupul de