Si-a fracturat gambele pentru ca a traversat neregulamentar strada


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, dar şi cu gambele fracturate după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce traversa drumul fără să se asigure, prin loc nepermis. Potrivit IPJ Suceava, pe DN 17A, în interiorul localităţii Dorneşti, C. Lucian, în vârstă de 33 ani, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat grav pe B. Vasile, de 46 ani, din comuna Dorneşti, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde se află internat în secţia de Ortopedie cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral, contuzie coloană cervicală, traumatism toracic, fracturi gambe bilateral.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de