Prefectura Suceava: Pe toate drumurile naționale din județ se circulă în condiții de iarnă cu un carosabil acoperit cu zăpadă frământată de până la 3 cm


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, luni, că pe drumurile naționale din județ se circulă în condiții de iarnă.

Potrivit sursei citate, în zona de responsabilitate a SDN Câmpulung Moldovenesc, respectiv zona de munte, se acționează pe toate sectoarele de drum din administrare în vederea menținerii fluenței circulației, mult îngreunate din cauza precipitațiilor sub formă de ninsoare abundentă.

Circulația este asigurată în condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă frământată 0 – 2cm. Pe parcursul ultimelor 24 de ore s-a acționat cu 40 de utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind răspândite peste 750 tone sare și 35 tone nisip.

Pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava circulația a fost asigurată pe parcursul nopții în condiții normale de iarnă.

Se circulă pe carosabil acoperit cu strat de zăpadă frământată 1-3cm pe DN2E Păltinoasa – Vicovu de Jos,  DN2K Solca -Milișăuți, DN17A Marginea – Bălcăuți, DN2H Putna – Rădăuți.

Drumarii au acționat pe parcursul zilei de ieri și a nopții cu 45 utilaje (proprii și ale prestatorului de servicii), fiind răspândite circa 476 tone material antiderapant.

Situația este monitorizată permanent, se intervine în funcție de starea vremii și condițiile de trafic, precizează Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de