Incendiu în Panaci la o anexă cu destinație multiplă pornit de la un cablu electric defect


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei au intervenit, duminică după amiaza, cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Panaci.

Potrivit plt. Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la o anexă din lemn cu destinație multiplă -garaj, atelier, beci, bucătărie de vară- cu posibilități de propagarea la o casă de locuit aflată la aproximativ 5 metri distanță.

În incendiu au ars anexa pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați, un autoturism și alte bunuri aflate în interior. S-a degradat fațada pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și două uși din PVC.

Din cauza flăcărilor și a temperaturii, s-au degradat fațada casei la o locuință învecinată pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați și elemente de tâmplărie din PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau deteriorat, a precizat sursa citată care a menționat că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa de locuit.


Intră acum și în grupul de