DRDP Iași a depus o nouă cerere de avizare a podului provizoriu de la Milișăuți. Prefectul de Suceava speră ca termenele contractuale să fie respectate


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat, joi, că DRDP Iași a reușit să depună o cerere conformă pentru avizarea podului provizoriu de la Milișăuți astfel încât să fie efectuate lucrările de refacere a podului peste râul Suceava.

Prefectul a spus într-o conferință de presă, că a discutat cu reprezentanții de la Apele Române care au fost nevoiți să ceară DRDP Iași să refacă cererea pentru avizarea proiectului tehnic pentru realizarea unei variante provizorii de circulație pe perioada cât podul rutier de la Milișăuți va fi reparat.

Moldovan a menționat că din câte a fost informat, DRDP Iași a depus o nouă solicitare care pare, la o primă vedere, să fie conformă și să obțină avizul solicitat.

Prefectul de Suceava și-a exprimat încrederea că termenele contractuale vor fi respectate și că din luna iunie se va putea circula pe pod.

Moldovan a atenționat beneficiarul, respectiv DRDP Iași, că dacă termenele contractuale nu vor fi respectate va uzita de prerogativele de prefect.

El a spus că există un interes major pentru ca acest pod să fie pus sub trafic începând din luna iunie.

De menționat este că DRDP Iași a depus, luni, la SGA Suceava o parte din documentele solicitate de Apele Române pentru emiterea avizului de gospodărire a apelor modificator, dar fără punctul de vedere al APM Suceava în contextul modificării avizului de gospodărire a apelor, publicația unde s-a publicat anunțul privind realizarea investiției, dar și dovada afișării de către autoritatea locală a informării transmisă de titularul proiectului.


Intră acum și în grupul de