Percheziții domiciliare în Fălticeni la suspecți de contrabandă cu țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii Serviciului de investigare a criminalității economice din cadrul IPJ Suceava au desfășurat, joi,  o acțiune ocazie cu care au fost puse în executare un număr de 13 mandate de percheziție domiciliară ce vizau traficul ilicit cu țigarete de proveniență extracomunitară, din care 11 pe raza municipiului Fălticeni și a localităților arondate, și câte una pe raza municipiului București și pe raza județului Iași.

Totodată, împreuna cu inspectori din cadrul Autorității Vamale Române a mai fost efectuat si un control la o societate comerciala cu specific de dezmembrări auto.

 În urma activităților procedurale desfășurate în cauză au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.120 buc. țigarete, diferite mărci, în valoare aproximativă de 5.700 de lei; 23.200 buc. articole pirotehnice categoria P1 în valoare aproximativă de 6.000 de lei, dar și 41.500 de lei

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava- Serviciul de investigare a Criminalitătii Economice sub aspectul comiterii unor infracțiuni de contrabandă, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de