Ministerul Dezvoltării alocă 34 de milioane de lei pentru modernizări de străzi și drumuri în Rădăuți, Pătrăuți și Iacobeni prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”


Intră acum și în grupul de

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat, vineri, 63 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 639.625.357,13 lei.

Contractele semnate vizează modernizarea infrastructurii rutiere, a sistemelor de alimentare cu apă și a rețelelor de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 626, în valoare totală de 6.479.675.296,64 de lei – a precizat ministrul dezvoltării.

În județul Suceava beneficiază de fonduri municipiul Rădăuți și comunele Pătrăuți și Iacobeni.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, în Rădăuți se finanțează cu 10 milioane de lei un proiect cu mai multe acțiuni de investiții pentru modernizare cu asfalt a străzilor balastate Str. Al. Odobescu, str. Zorilor, str. Îmbinată, str. Podurilor, str. Pandurilor, Str. Plevnei, str. Gh. Doja, str. Cucului, str. George Coșbuc, str. Vasile Conta, str. Ion Grămadă, str. Mică.

În Pătrăuți se alocă pentru modernizarea de drumuri de interes local suma de 14,19 milioane de lei.

Totodată, în Iacobeni, pentru modernizarea și reabilitarea de drumuri de interes local suma prevăzută în contract este de 10 milioane de lei.


Intră acum și în grupul de