Air Connect își propune să facă bază la Suceava. Alin Crețu: Va fi bazat un avion la Suceava care să opereze destinațiile cerute de pasagerii din zonă


Intră acum și în grupul de

Unul dintre acționarii Air Connect, suceveanul Alin Crețu, președinte al Asociației Transportatorilor de Marfă din Bucovina, a declarat pentru News Bucovina că operatorul aerian ar urma să facă și o bază la Suceava.

Air Connect începe din 27 martie să opereze curse Suceava-București cu cinci frecvențe pe săptămână, iar din 22 iunie va opera și o cursă săptămânală Suceava-Constanța.

Alin Crețu a explicat că în funcție de cererea de la Suceava va încerca să-și convingă colegii că Suceava este o zonă cu potențial de dezvoltare.

„În viitor sperăm să avem și o bază la Suceava, va fi bazat un avion care să opereze destinațiile cerute de pasagerii din zonă”, a precizat Alin Crețu.

El a spus că a fost convins să se implice în acest proiect al operatorului aerian Air Connect și a menționat că el crede în acest proiect în primul rând fiind satisfăcută necesitatea lui de om de afaceri care călătorește și are nevoie de mobilitate.

Totodată, el a spus că față de compania națională Tarom, Air Connect va asigura legătura cu București la ore convenabile pentru cei care merg în capitală pentru a rezolva anumite probleme.


Intră acum și în grupul de