PNL răspunde atacului din PSD: Gheorghe Flutur va finaliza proiectele de miliarde de euro constând în autostrăzi și drumuri expres, investiții la spital, aeroport, rețele de gaz,  apă și canalizare


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL Niculai Barbă a transmis, vineri seara, un mesaj după ultimele atacuri ale „aliaților”, lideri PSD Suceava.

Potrivit lui Barbă, președintele Gheorghe Flutur este obișnuit de 20 de ani să fie atacat de cei din PSD, dar că întotdeauna a știut să treacă peste atacuri, jigniri și insulte și să se preocupe de ceea ce este mai bine pentru țară.

Vă prezentăm integral poziția PNL Suceava exprimată prin Niculai Barbă:

„Suntem într-o coaliție de guvernare și avem, mai întâi de toate, responsabilitatea guvernării țării și asigurarea stabilității politice necesare, acum mai mult că oricând, cu războiul la graniță. Atacurile venite din partea unor lideri PSD arată că aceștia nu mai doresc Coaliția de guvernare. Ar trebui să o spună răspicat, dar cred că vor avea o mare surpriză și vor intra într-o contradicție, poate chiar și într-o coliziune cu liderii de la centru ai PSD. Ne-am asumat acestă coaliție, iar Gheorghe Flutur este cel mai clar exemplu că a știut să treacă peste atacuri, jigniri și insulte venite în ultimii 20 de ani din partea PSD, punând mai presus de orice ceea ce este bine pentru țară. Vă asigur, dragi Suceveni, că Gheorghe Flutur și echipa liberală sunt hotărâți să continue și să finalizeze proiectele pentru județul Suceava.

Fie că vorbim de proiecte de 200 milioane de euro la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan Cel Nou” Suceava, cu un nou spital de copii, noul spital de boli infecțioase și un spital de oncologie, toate intrate în linie dreaptă, fie că vorbim de transformarea Spitalului Județean în spital clinic universitar, fie că vorbim de Aeroport, unde în acestă primăvară se finalizează terminalul 2 și am demarat proiectul pentru terminalul 3 (cât de răuvoitor să fii încât să dai vina pe Gheorghe Flutur pentru incidentul la sol dintre două aeronave; dacă s-au scumpit combustibilii la pompă, tot Gheorghe Flutur e vinovat?), fie că vorbim de finalizarea proiectului Autostrăzii A7 Pașcani – Suceava – Siret, a Centurii orașului Gura Humorului în regim de autostradă, a Drumului Expres Suceava – Botoșani, fie că vorbim de proiecte apă-canal, modernizare de drumuri, aducțiune gaz metan, care în județul Suceava depășesc 1 miliard de euro, fie că vorbim despre multe altele, toate se realizează cu implicarea directă a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Populația județului Suceava știe cine face și cine doar vorbește. De aceea Gheorghe Flutur și echipa lui sunt hotărâți să facă lucruri concrete pentru populația județului Suceava, iar cetățenii vor judeca, așa cum au făcut-o de fiecare dată, urmând a da verdictul corect în alegeri.

Totuși, până la alegeri mai este drum lung și cred că unii au început prea devreme campania electorală”.


Intră acum și în grupul de