Amendă de 10.000 de lei și activitate suspendată pentru un gater din Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au aplicat o amendă de 10.000 de lei și a dispus suspendarea activității unui gater din Cornu Luncii.

La sesizarea și solicitarea Gărzii Forestiere Suceava, comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Suceava au desfășurat un control la o instalație de debitare material lemnos ocazie cu care au constatat desfășurarea de activități de debitare material lemnos fără deținerea Autorizatiei de mediu la o instalație deținută de o persoană fizică pe raza comunei Cornu Luncii.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională principală pentru încalcarea prevederilor legale în valoare totală de 10.000 lei, precum și o sancțiune complementară de suspendare a activitătii de prelucrare a lemnului până la obținerea actului de reglementare pe linie de mediu.

Totodată, în acest caz au fost stabilite măsuri cu termene de realizare, în sarcina proprietarului instalației de debitare material lemnos, pentru intrare în legalitate.


Intră acum și în grupul de