Medicii cardiologi intervenționiști Blaga și Turcoman solicită conducerii SJU Suceava să le restituie bunurile furate din camera de gardă


Intră acum și în grupul de

Medicii cardiologi intervenționiști Laurian Blaga și Paul Turcoman au transmis, marți, oficial, conducerii Spitalului Județean de Urgență Suceava restituirea bunurilor furate din camera de gardă.

Potrivit cei doi medici angajați ai SJU Suceava roagă conducerea unității spitalicești să le restituie bunurile furate din camera de gardă după ce ușa acesteia a fost spartă de reprezentanți ai spitalului în data de 3 martie.

Cei doi medici menționează că în cazul conducerea spitalului „binevoiește” să restituie lucrurile furate, la restituirea lor vor veni însoțiți de un avocat.

Reamintim că cei doi medici au acuzat conducerea unității spitalicești că se încearcă intimidarea lor pentru a pleca din SJU Suceava.

Cei doi spun că nu au fost informați despre intenția de a se „face inventar” în camera de gardă și menționează că începând cu 20 februarie li s-a interzis accesul și posibilitatea de a efectua proceduri în sala de angiografie, fiind mutati pe secția de cardiologie. Cei doi consideră că aceasta pare să fie recunoștința conducerii pentru eforturile lor de a face performanță în SJU Suceava, spital în care s-au efectuat 3099 de intervenții în ciuda deficitului de personal.


Intră acum și în grupul de