Trei liceeni din județul Suceava, calificați la Olimpiada Națională de Biologie, ce va avea loc la Iași


Intră acum și în grupul de

Trei liceeni din județul Suceava s-au calificat, pe locurile din oficiu, la etapa națională a Olimpiadei de Biologie, ce se va organiza la Iași, în perioada 10-14 aprilie 2023.

Inspectorul școlar pentru biologie din cadrul ISJ Suceava, prof. Carmen Sima, a informat că elevii calificați, pe locurile din oficiu, la etapa națională a Olimpiadei de Biologie sunt:  Ichim C. Otilia Elena, clasa a IX-a, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, prof. îndrumător Mariana Drumea, elevul Ionescu M. Marian Nicolay, clasa a X-a, de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, prof. îndrumător Carmen Constantineanu, precum și elevul Cârloanță C.C. Teodor, clasa a XI-a, de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc, prof. îndrumător Daniela Zancu

Etapa județeană a Olimpiadei de Biologie s-a desfăşurat la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava, în data de 12 martie 2023, la care au participat 80 de elevi din clasele IX-XII.

Inspectorul școlar sucevean a precizat că acestor elevi calificați pe locurile din oficiu li se vor adăuga elevii calificați pe locurile suplimentare, în urma clasamentului obținut la nivel național.

„Elevii au fost pregătiți suplimentar de către profesorii de la clasă și au beneficiat de cursurile organizate în cadrul Centrului Județean de Excelență Suceava”, a menționat prof. Carmen Sima.


Intră acum și în grupul de