Lucian Harșovschi: Suceava participă și în acest an la „Ora Pământului”, iar un grup de copii va susține un concert în Parcul Central


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat că sâmbătă, între orele 20:30 – 21:30, ca în fiecare an, municipiul Suceava participă la cel mai mare eveniment de mediu, „Ora Pământului”.

Pentru a marca acest eveniment iluminatul din Parcul Central va fi oprit între orele 20:30-21:30.

Mai mult, un grup de circa 25 de copii coordonați de un reprezentant local și de un reprezentant din cadrul Corului Madrigal va susține un recital muzical în aer liber pentru cei prezenți în cadrul programului național Cantus Mundi.

Copiii alături de părinții și prietenii lor vor cânta pentru sănătatea pământului și a mediului, precum și împotriva risipei care afectează planeta, iar repertoriul face parte din broșura „Ora Pământului cu Cantus Mundi 2023”, editată special pentru eveniment, ca în fiecare an, de profesioniștii Madrigal și Cantus Mundi.

Pe perioada concertului în aer liber iluminatul va fi asigurat cu lumânări artizanale cu baterii.

„Oriunde ați fi, vă îndemn să vă alăturați acțiunii mondiale și timp de oră să oferiți o pauză planetei prin stingerea luminilor”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de