FOTO//Trafic blocat pe un sens la Roșiori după ce două autocisterne s-au răsturnat, una cu motorină și una cu apă a pompierilor din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Traficul rutier a fost blocat temporar, duminică dimineața, pe un sens DN 2/E 85 în zona Roșiori după un incident mai puțin obișnuit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, o autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină,  s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe raza localității Roșiori, iar șoferul nu necesită îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulață SMURD și o autocisternă cu apă.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apă s-a rasturnat pe carosabil, fiind blocat un sens de mers.

Șoferul autocisternei a fost evaluat de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital.

„Împrejurările producerii celor două accidente vor fi stabilite de către organele competente”, a precizat maior Alin Găleată.

De menționat este că în ceea ce privește autocisterna încărcată cu motorină, aceasta are șase compartimente, iar pe la capacele a două dintre ele sunt ușoare scurgeri de combustibil motiv pentru care pompierii militari asigură măsurile PSI la fața locului.


Intră acum și în grupul de