Ion Lungu s-a întâlnit cu locatarii blocului unde s-a produs explozia de luni dimineața și anunță că Primăria va acorda un sprijin financiar pentru repararea stricăciunilor. El spune că vor fi verificate toate instalațiile de încălzire și gătit pe gaz natural din blocuri


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, luni, după explozia dintr-un apartament dintr-un bloc de pe strada Tipografiei că o comisie mixtă va verifica toate instalațiile de încălzire și de gătit din blocurile din oraș.

Lungu a spus că a avut discuții cu cetățenii din blocul de pe strada Tipografiei în care a avut loc explozia luni dimineață.

El a spus că la discuții a participat și președintele asociației de proprietari, Iuliana Bordeianu, căreia primarul i-a cerut să facă o evaluare a pagubelor de pe scara blocului astfel încât Primăria să poată acorda un sprijin financiar pentru înlocuirea geamurilor și ușilor afectate.

Primarul a menționat că se lucrează la evaluarea pagubelor din apartamentul afectat de explozie.

„De asemenea, am participat la o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență unde s-a stabilit realizarea unei comisii mixte formată din reprezentanți ai Prefecturii, ISU, ITM, ai Delgazgrid, ai Primariei  municipiului Suceava, Asociații de Proprietari etc. pentru verificarea instalațiilor de încălzire și gătit la gazul metan din clădirile care funcționează în condominiu”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de