Falticenean cu arsuri pe tot corpul, dupa ce a incercat sa fure cupru dintr-un punct de transformare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani a fost adus joi, la ora 02:10 la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava cu arsuri pe aproape toată suprafaţa corpului. Potrivit IPJ Suceava, la ora 01.20, pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, în zona fostei fabrici de sticlă din localitate, a fost găsită o persoană care prezintă arsuri pe toată suprafaţa corpului.

În noaptea de miercuri spre joi, P. Bogdan, în vârstă de 18 ani, din municipiul Fălticeni, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Fălticeni, după care a intrat în punctul de transformare a energiei electrice PT 52, de unde a încercat să sustragă cabluri de cupru. La un moment dat, din cauză că hainele acestuia erau impregnate cu ulei de transformator, sub acţiunea unei flăcări de la o brichetă, îmbrăcămintea s-a aprins arzând în totalitate.

Cel în cauză a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Fălticeni unde, în urma investigaţiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „arsură de gradul I şi II pe 80 % din suprafaţa corpului produsă prin flacără”, ulterior fiind transferat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, Secţia de Chirurgie Plastică, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Potrivit medicii urgentişti arsurile sunt mult mai profunde, fiind de fapt de gr. III şi IV.

În momentul producerii evenimentului băiatul era însoţit de B. Valentin, de 22 ani, H. I., de 16 ani, M. C., de 16 ani şi C. Stelian, de 18 ani, toţi din municipiul Fălticeni, care l-au transportat de la punctul de transformare până pe str. Armatei, pe o distanţă de aproximativ 300 m.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de