Pescarul disparut in apele Siretului nu a fost gasit


Intră acum și în grupul de

Disperarea familiei bărbatului dispărut, marţi, în timp ce se afla la pescui, continuă după ce încercările pompierilor de a găsi trupul acestuia în apele râului Siret au rămas fără rezultat.

Pescarul, în vârstă de 41 de ani, este de negăsit după ce marţi a plecat la pescuit la copcă pe raza localităţii Hânţeşti.

Pe parcursul zilei de miercuri, două autospeciale ale pompierilor suceveni şi o barcă pneumatică s-au deplasat la faţa locului pentru a scotoci albia râului Siret dar până la lăsarea întunericului nu s-a obţinut nici un rezultat.

Mai mult, familiei nu i-au mai rămas decât lacrimile şi durerea după ce au aflat joi că au fost sistate căutările. “Miercuri pompierii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a găsi corpul bărbatului dacă acesta s-a înecat, dar astăzi am sistat căutările pentru că apa îngheţată face imposibilă intervenţia acestora”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Ioana Istrati.

Bărbatul, domiciliat în localitatea Şerbăneşti, comuna Zvoriştea se întorsese de curând acasă după ce o bună bucată de timp a fost plecat la muncă în Timişoara.

Mai mult, în urmă cu aproape 25 de ani, în aceeaşi zonă, apele râului Siret au furat şi viaţa fratelui acestuia în timp ce se afla la scăldat.


Intră acum și în grupul de