Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a prezentat „proiectele verzi” din municipiu unor elevi din Polonia, Portugalia, Italia și Grecia


Intră acum și în grupul de

Elevi din Polonia, Portugalia, Italia și Grecia au fost, vineri, în vizită la Primăria Suceava unde s-au întâlnit cu viceprimarul Lucian Harșovschi.

Acesta a arătat că este o bucurie de fiecare dată când tinerii trec pragul primăriei.

„Astăzi ne-au vizitat elevi și profesori din Polonia, Portugalia, Italia și Grecia, țări implicate în proiectul ERASMUS+ – Let’s Go Green, în parteneriat cu Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava”, a spus viceprimarul.

El a menționat că a avut o discuție interactivă despre proiectele pe care municipalitatea suceveană le-a implementat, dar și despre cele ce sunt în derulare pentru ca Suceava să fie un oraș din ce în ce mai verde, despre beneficiile reciclării selective, despre transportul 100% electric și cât de important este rolul fiecăruia în protejarea mediului înconjurător.

„Le urez succes tuturor în proiectele viitoare și îi mai așteptăm, ușile Primăriei Municipiului Suceava le sunt mereu deschise!”, a mai spus Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de