Accidentul de pe bulevardul principal al Sucevei a fost provocat de o tânără băută care mergea cu viteză mare


Intră acum și în grupul de

Accidentul de vineri dimineața de pe bulevardul principal al municipiului Suceava a fost provocat de o tânără băută care circula cu viteză.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri dimineața la ora  03.23, Dumitrița C. în vârstă de 21 ani din Suceava a condus un autoturism marca Ford pe str. Ana Ipătescu din direcția  Bulevardul Ștefan cel Mare către str. Mitropoliei, iar în dreptul scării cu nr. E, bloc F, pe fondul vitezei excesive și al consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a acroșat un stâlp de iluminat public aflat pe direcția sa de mers, după care s-a oprit într-un alt stâlp aflat pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto ce a fost preluată de un echipaj medical și transportată la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava pentru a fi examinată medical și unde a fost diagnosticată ca fiind policontuzionată prin accident rutier.

De asemenea, acesta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i prelevate două mostre de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de