O adolescentă a fost prinsă după ce a furat o husă de telefon dintr-un magazin de fashion dintr-un centru comercial din Suceava


Intră acum și în grupul de

O adolescentă a fost prinsă, joi după amiaza, după ce a furat o husă de telefon dintr-un magazin de fashion situat într-un centru comercial din municipiul Suceava.

Polițiștii au fost sesizați că o tânără a încercat să sustragă o husă de telefon dintr-un magazin.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni care s-au deplasat la magazinul de fashion dintr-un mall din Suceava au vorbit cu angajata magazinului care a sesizat situația și care a spus că o tânără de 16 ani din Suceava a luat de pe raft o husă de telefon, de culoare albastră, în valoare de 40 de lei, s-a deplasat cu ea la cabinele de probă unde i-a rupt elementul de siguranță și a băgat-o în poșeta pe care o avea asupra sa, fapt descoperit de către agentul de pază al magazinului.

Bunul în cauză a fost ridicat de la adolescentă și, ulterior, plătit intregal de către aceasta.

Reprezentanta magazinului a spus că magazinul nu se constituie parte civilă în procesul penal deoarece prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrătorii Compartimentului Proximitate, sub aspectul săvârșirii de tentativă la infracțiunea de furt.


Intră acum și în grupul de