Poliția de Frontieră Suceava anunță că traficul în PTF Siret și PTF Vicovu de Sus este îngreunat din cauza condițiilor meteo


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Alina Petraru, a transmis, joi, că în momentul de față, traficul în PTF Vicovu de Sus şi PTF Siret, este îngreunat ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile. Ea a precizat că pe sensul de intrare în România, în PTF Siret sunt în staționare, pe cele 5 artere de control, 50 de camioane.

„Odată cu ridicarea restricțiilor de circulație de pe drumurile naționale din apropierea punctului, se vor dispune măsuri de fluidizare alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne din județ”, a menționat sursa citată.

Ea a precizat că, de asemenea, tot pentru fluidizarea traficului, poliţiştii de frontieră suceveni menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră ucrainene.

Purtătorul de cuvânt al STPF Suceava a reamintit că pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat aplicaţia Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituției unde sunt afișați timpii de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, care pot suferi modificări în funcţie de dinamica traficului și sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.


Intră acum și în grupul de