Infotrafic: Șapte tronsoane de drumuri naționale din județul Suceava sunt închise, iar pe alte două circulația este restricționată pentru auto cu masa mai mare de 3,5 tone


Intră acum și în grupul de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a vizibilității reduse, ca măsură de siguranță a participanților la trafic, circulația este închisă sau restricționată pe mai multe tronsoane de drumuri naționale din județul Suceava.

Astfel,drumurile naționale cu circulația închisă sunt:

 DN 2 Fălticeni – Siret, DN 17 Suceava – Păltinoasa,  DN 17A Rădăuti  – Dornești- Sucevița,  DN 29 Suceava – Botoșani,  DN 2H Rădăuți – Vicovu de Jos,  DN 17A Rădăuți – Marginea, DN 2K Solca – Milișăuți.

Drumuri naționale cu circulație restricționată pentru auto cu masa mai mare de 3,5 tone:

 DN 2 Suceava – Rădăuți și DN 2 H Rădăuți- Milișăuți.

IGPR menționează că ninge moderat, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere, iar din cauza condițiilor meteo nefavorabile (viscol, vizibilitate redusă) traficul aerian pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, județul Suceava a fost închis.

„Înainte de a pleca în călătorie, asigurați-vă rezerve de carburant, apă și hrană și luați în considerare amânarea deplasărilor nonurgente pe perioada manifestărilor meteorologice periculoase! Pentru evitarea blocajelor de trafic, nu vă angajați în depășirea coloanelor de autovehicule și permiteți intervenția utilajelor de deszăpezire, precum și a autovehiculeor care circulă în regim prioritar!”, mai arată IGPR.


Intră acum și în grupul de