Timpi de așteptare de 960 de minute în PTF Siret pentru ieșirea camioanelor


Intră acum și în grupul de

Numărul de camioane care așteaptă să iasă din țară prin PTF Siret este foarte mare, iar timpul de așteptare, potrivit Poliției de Frontieră, este de 960 de minute.

Astfel, Poliția de Frontieră Română arată că în PTF Siret este trafic intens cu un număr foarte mare de camioane prezentate la control, iar timpii de așteptare sunt de 960 de minute.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă a fost redat circulației fără restricții de tonaj DJ 209D astfel încât să circulația pe DN 2 să fie cât mai puțin afectată de numărul mare de autocamioane care au ajuns în județul Suceava pentru a ieși din țară prin PTF Siret.

Prefectura Suceava anunța vineri seara că urmare a îmbunătățirii condițiilor meteorologice și restabilirii traficului pe principalele artere de circulație ale județului, autovehiculele de transport marfă, din care marea lor majoritate având destinația Ucraina, ce au staționat pe lungimi de zeci de kilometri pe drumul național DN2 între municipiile Roman și Bacău s-au pus în mișcare ducând, pe raza județului Suceava, la perturbarea circulației pe DN 2 între municipiul Suceava și orașul Siret, precum și a activității în PTF Siret.

În aceste condiții s-a dispus restabilirea traficului afectat de căderile masive de zăpadă atât pe DJ 209D Siret – Dărmănești, cât și pe toate drumurile din proximitatea frontierei.


Intră acum și în grupul de